tiistai 21. elokuuta 2012


Syksyistä ja vilposta iltapäivää taasen! Alkaa syksy jo pikkuhiljaa näkyä, puut tiputtelevat lehtiä ja aamut on ihan järkyttävän _kylmiä_, varsinkin munlaiselle vilukissalle :D Mutta säästä sen enempää selittämättä vois varmaan taas siirtyä aiheeseen.

Eevuskalle kuuluu taasen hyvää! Kasvaa ja viisastuu... Uusia temppujakin ollaan vähän treenailtu ja meidän temppulistalta löytyy nyt tämännäköisiä juttuja:
-Istu
-Maahan
-Seiso
-Voltti (pyörähtää ympäri, ei suinkaan mitään volttia vetäise :D)
-Vierellä (kävelee vierellä)
-Hae/Tuo
-Läpi (Menee jalkojen välistä)
-Putki (menee aksaputken läpi)


Ja harjoittelun alla kaikennäköistä :) Eevistä sais varmaan leivottua ihan mukavan koiratanssi koiruudenkin! Siitä on nyt tullu mulle uusi innostuksen kohde.


Vierellä kävelyä äidin kanssa.

Aksaputki-liitoa!

Meidän "kaverukset"... :D

Tänään onkin Eevin ihkaeka pentukoulu! Odotan innolla ja samalla vähän jänskättää, että osaakohan tuo yhtään käyttäytyä siellä. :D Noh, sinnehän mennään harjoittelemaan. Huomiseksikin on tytölle actionia luvassa, kun kaverin husky-pentu (Eeviä viikon vanhempia, hyvinkin samankokoinen) tulee illemmalla leikkimään tuonne takapihalle. 
Myöskin vähän oon nyt mätsäreitä kattellut, mutta tuntuu, että kaikissa pentuluokissakin on 5kk -ikäraja. Lapualla olisi 8.9. mätsit, mutta saa nyt nähä tuleeko vähän liian aikasin. Ainakin turistiksi voitais mennä, mutta kehään menoa vielä kyllä mietin vakavasti :D Vaikka kyllähän tuo nätisti näyttelyhihnassa kulkee, seisoo ja antaa käpälöidä...

Tässä esim. meidän pari "kaunista" taidonnätettä:

VENYYYY!!

Oi kyllä, mulla on SAKSANpaimenkoira...

Ei vaan, kyllä se oikeestikkin osaa seistä! Tästä kuvasta oon jo pyydellyt petsiessä mielipiteitä ja aika vahvasti kakkonen ja kolmonen tuntui olevan porukan mieleen, mutta saahan toki muutkin ajatuksensa sanoa:

TÄSTÄ klikkaamalla suurempi versio!

Tuo punainen hihna vähän hämää, mutta uutta oon nyt just tilailemassa :)

Ja nassukuvaakin taasen:


Lopuksi vielä pitää hehkuttaa mun tulevasta vepe-koirasta! Käytiin tuos sunnuntaina kuumuuden kunniaksi vähän pulahtamassa ja kyllähän tuokin veteen asti meni. Taitaa seuraava pulikointi kerta mennäkkin jo seuraavan vuoden puolelle...



Jees! Tällänen setti kuvia ja tekstiä tältä erää, nyt vielä pari tuntia pitää odottaa ja jännätä tuon pentukoulun alkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti