keskiviikko 5. syyskuuta 2012


Iltoja! Empäs olekkaan hetkeen aikaan ehtinyt käydä tätä blogia päivittelemässä... Hienosti on taas mennyt, Eevi on päässyt jo aikalailla puremisesta ja vaatteiden repimisestä yli. Samoin sisäsiisteys alkaa pikkuhiljaa menemään parempaa päin, mitä nyt yksi pissa yöllä saattaa sanomalehdeltä löytyä. Tai sohvalta :D Kaks kertaa ollaan sohvan päällyset ja sisältö jouduttu pestä, ilmeisesti yöllä tullut pissat sohvalle. Ja oi kyllä, tuohan pomppii sohvalle kuin vanha tekijä! 


Ollaan jo alettu hieman pidempiä lenkkejäkin kiertelemään ja metsässä mahdollisimman usein käydään vapaana juoksentelemassa. Eevi osaa jo oikeastaann tulla luokse käskystä, jopa silloinkin kun olis jotain mielenkiintoisempaakin tekemistä. Samoin piilo-leikki on neidin mielestä hauskaa, varsinkin metsässä!

Pentukurssilla ollaan nyt kolmeen otteeseen käväisty ja joka kerta on mennyt hienosti! Ekoilla kerroilla muut koirat olivat vähän häiritseviä, mutta nyt viimekerralla Eevi pystyi keskittymään muuhunkin. Ollaan tehty perus luoksetuloja, paikallaan oloa, vierellä kävelyä, muutamia hauskoja temppuja ja treenien lopussa pennuilla on aina leikki-hetki. Ryhmässä on kuusi koiraa, kaikki aikalailla samaa kokoluokkaa, jotenkin kunnon peuhuut saadaan kyllä aikaan :D Ekalla kerralla Eevi ei oikein lämmennyt leikeille, mutta huh huh mitä se meno olikaan nyt viimeisimpänä kertana. Ilmeisesti pennut alkavat olla jo tuttuja toisilleen... :) Ryhmästä löytyy staffi, sheltti, gorgi, lappari ja joku bisonin tapainen valkoine pikkukoira.

Eevi pääsi myös tuossa pari viikkoa sitten mökille riekkumaan ja voi että kun sielläkin oli hauskaa! Neiti kävi pulahtamassa, veti hurjaa laukkaa ympäri isoa ruohikkoa ja naatiskeli laumansa kanssa auringosta... ;)




Eevillä on alkanut hieman toinen korva nousta, tässä kuvaa:


Saa nähdä mitä tuolle teen, vai teenkö mitään.

Ei tältä erää enää muuta, lisäsin muute myös uuden kasvukuvan!

2 kommenttia:

  1. Oi mikä suloinen pentu ja vielä samanniminen kuin mun kääpiöluppa kani :-) Kaimoja siis ovat!
    http://pumipumi.blogspot.fi/

    VastaaPoista